Videnscaféer om Offentlig Ledelse

 

""

Videnscafé om offentlig ledelse’ kan inspirere dig i aktuelle emner inden for offentlig ledelse.

 

Videnscafé om Offentlig Ledelse består af enkeltstående virtuelle morgenmøder, hvor fokus er på inspiration, viden og debat. Praktikere, debattører, forskere m.fl. drøfter aktuelle tendenser og trends i offentlig ledelse. Der vil løbende blive annonceret arrangementer på denne side.

 

Virtuel videnscafé:

Ledelse af talentmiljøer – i dit eget kontor

Kom til videnscafé torsdag den 11. april kl. 8.30-10.00

Vi byder indenfor til virtuel videnscafé om ledelse af talentmiljøer. Hør hvordan du med konkrete værktøjer og metoder kan understøtte et succesfuldt talentmiljø i dit kontor, så flest mulige kan udvikle sig og præstere.

På videncafeen holder PhD og ledelseskonsulent Ole Mathorne fra LEAD  oplæg om ledelse af talentmiljøer i staten. Ole har forsket i succesfulde talentmiljøer (primært i sportsverden) og har de sidste 10 år arbejdet med at omsætte sin viden til praksis hos ledere og i organisationer.

Statens ledelsesambassadør og direktør for Skattestyrelsen Merete Agergaard fortæller, hvordan Skattestyrelsen – i direktionen og i hvert kontor – arbejder med talentudvikling som en del af at blive en af Danmarks bedste arbejdspladser.

Konkrete værktøjer og metoder

På videnscaféen får du inspiration til, hvordan du – med afsæt i din organisations tilgang til talentudvikling – kan lave din egen strategi og plan for talentudvikling i kontoret.

Herudover præsenteres du for konkrete metoder og ideer til, hvordan du som personaleleder kan ændre miljøet i dit eget kontor, så det er med til at udvikle alle medarbejderne og deres talenter.

Lav jeres egen videnscafé 

En videnscafé giver ledere mulighed for at debattere en aktuel ledelsesdagsorden samtidig med at den kan bidrage til at understøtte vidensdeling på tværs af områder. 

Læs mere om, hvordan I selv kan lave jeres egen videnscafé