Abonnér på Medarbejder- og Kompetencestyrelsens nyhedsbreve

Tilmeld dig et eller flere af vores nyhedsbreve og få nyt fra os direkte i din indbakke.

Vi udsender tre forskellige nyhedsbreve, som du kan tilmelde dig og modtage på mail.

  • 'Nyt fra Medarbejder- og Kompetencestyrelsen' sender vi ud, når vi offentliggør større nyheder og pressemeddelelser på vores hjemmeside.
  • 'Nye cirkulærer' indeholder oversigter over og links til nye cirkulærer, som Medarbejder- og Kompetencestyrelsen udsender.
  • 'Nyt om ledelse og udvikling' indeholder ny og aktuel viden om ledelse og udvikling på de statslige arbejdspladser samt informationer om kommende kurser, webinarer, videnscafeer o.lign. med temaer inden for ledelse og udvikling.

Du tilmelder dig et eller flere af nyhedsbrevene ved at udfylde formularen herunder.

Nyhedsbrev og personoplysninger – vores behandling og dine rettigheder

Formålet med behandling af personoplysningen er at kunne sende de(t) nyhedsbrev(e) til dig, som du har tilmeldt dig. 

Herudover anvendes dine data i anonymiseret form til statistik til brug for Medarbejder- og Kompetencestyrelsen. Vi benytter en funktion i vores mailsystem, der skjuler alt personhenførbar data. Det betyder, at vi kun kan se en generisk åbnings- og klikrate, samt hvilke enheder der er åbnet på og links der er klikket på – Men ikke hvem der har foretaget handlingen.

Medarbejder- og Kompetencestyrelsen opbevarer dine personoplysninger, så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet, eller indtil nyhedsbrevet nedlægges. Vi videregiver ikke dine personoplysninger opgivet i forbindelse med tilmelding til nyhedsbreve.

Dine rettigheder

Efter databeskyttelsesforordningen har du en række rettigheder i forhold til behandling af dine personoplysninger.

Læs mere om dine rettigheder og hvordan vi håndterer persondata 

Ret til at trække din tilmelding tilbage

Du kan altid trække din tilmelding tilbage ved at afmelde dig nyhedsbrevet. Det gør du ved at klikke på det afmeldingslink, som findes i bunden af nyhedsbrevene. Dine personoplysninger vil herefter blive slettet.