Kom med på ledelsesudviklingsforløbet ’Statslig Ledelse på Direktionsniveau’

18-05-2022

Forløbet er målrettet vicedirektører, afdelingschefer og tilsvarende ledelsesniveauer i staten. Der er tilmeldingsfrist den 13/6 og kick off 15/9.

Nu er det igen muligt at få en af de 21 pladser på ledelsesudviklingsforløbet 'Statslig ledelse på direktionsniveau', som er målrettet vicedirektører, afdelingschefer og tilsvarende ledelsesniveauer i staten. Forløbet har kick off torsdag d. 15. september 2022.

Som statslig topleder og deltager på forløbet får du udviklet din evne og dine kompetencer til at lede på direktionsniveau, lede gennem andre ledere og udvikle velfungerende toplederteams.

På forløbet vil du bl.a. komme til at arbejde med det personlige lederskab, topledergruppens dynamik og performance, samskabelse, strategisk udsyn og samarbejde på tværs samt evnen til at skabe værdi og resultater gennem andre ledere og organisationen som helhed.

Samtidig styrkes din organisations arbejde med at levere effektiv og værdiskabende opgaveløsning, og du udvikler stærke og varige netværk til andre statslige topledere.

"Kombinationen af gruppeopgaver, test og inspirerende oplæg fra nogle af de helt aktuelle nøglepersoner i udviklingen af den offentlige sektor fungerer rigtig godt. " - Videdirektør i Ankestyrelsen, Jacob Hess

Jacob Hess, Vicedirektør i Ankestyrelsen, er i gang med forløbet. Han siger: 'Statslig Ledelse på Direktionsniveau har givet mig værdifuld indsigt i og nye perspektiver på min egen lederprofil og det strategiske landskab, jeg opererer i. Samtidig har jeg fået inspiration til udvikling både af mit personlige lederskab og af den organisation, jeg er en del af. Kombinationen af gruppeopgaver, test og inspirerende oplæg fra nogle af de helt aktuelle nøglepersoner i udviklingen af den offentlige sektor fungerer rigtig godt.'

Mette Ring Rossing, som er Fagdirektør i Udviklings- og Forenklingsstyrelsen, er også deltager på forløbet i øjeblikket, og hun tilføjer:

'Jeg har fået et bedre teoretisk blik på, hvordan man kan forholde sig strategisk til sin omverden. Sammen med indlæg fra topledelsespraktikere har det hjulpet mig til at se med helt nye øjne på, hvordan jeg kan arbejde med min styrelses relationer til sine vigtigste interessenter.'

Læs mere og tilmeld dig senest den 13.juni --> Mangler internt link