Briefing om pensionsalderforhøjelser for tjenestemænd

06-06-2023
Nyhedsarkiv

Medarbejder- og Kompetencestyrelsen inviterer til en briefing torsdag den 22. juni 2023 kl. 9.00-11.00 om pensionsalderforhøjelser for tjenestemænd efter tjenestemandspensionslovens §§ 4, 4 a og 4 b.

Reglerne om afgivelse af tilbud om pensionsalderforhøjelser for tidligere offentlig ansættelse til nyansatte tjenestemænd giver erfaringsmæssigt anledning til tvivlsspørgsmål og henvendelser til Medarbejder- og Kompetencestyrelsen.

På briefingen vil Medarbejder- og Kompetencestyrelsen gennemgå reglerne om pensionsalderforhøjelse for nyansatte tjenestemænd og præsentere opdaterede og udbyggede skabeloner til brug for ansættelsesmyndighedernes sagsbehandling af sager om pensionsalderforhøjelser.

Målgruppen for briefingen er HR-medarbejdere i departementerne og koncernfælles HR-funktioner samt Rigspolitiet, Kriminalforsorgen, Domstolsstyrelsen og Forsvarsministeriets Personalestyrelse.

Deltagelse er gratis. Der vil blive serveret kaffe, the og croissanter.

Sted:
Medarbejder- og Kompetencestyrelsen
Landgreven 4
1301 København K

Tilmelding skal ske senest den 19. juni 2023 kl. 15.00 til med følgende tekst i emnefeltet: 'Tilmelding til briefing om pensionsalderforhøjelser for tjenestemænd den 22. juni 2023'

Eventuel afmelding bedes ligeledes ske til senest den 20. juni 2023.